Werkvoorbereider Technische Dienst – Goor

<Terug naar alle vacatures

Introductie

Op dit moment ben ik voor één van de bekendste bedrijven in Twente op zoek naar een gemotiveerde Werkvoorbereider Technische Dienst. Je komt te werken in een mooie fabriek met een zowaar nog mooier team! Als werkvoorbereider ben je samen met je collega’s bezig met het storingsvrij laten draaien van het machinepark. Mijn klant is op zoek naar iemand die na de detacheringsperiode in vaste dienst wil komen bij hun.

Technicians with Ambitions!
Ben jij op zoek naar een afwisselende technische baan, ben je klaar voor een uitdaging en sta je open om veel nieuwe dingen te leren? Dan is Interim People de partij voor jou!
Wij zijn op zoek naar techneuten die houden van afwisseling en een uitdaging niet uit de weg gaan. Onze klanten bestaan uit een gezonde mix van grote internationaal opererende bedrijven en een gedegen selectie van sterke regionaal georiënteerde MKB bedrijven. We hebben dus altijd een passend project voor jou!

Organisatie

Interim People ontzorgt organisaties op het gebied van maintenance. Van een maintenance engineer, of een hoofd technische dienst, een besturingstechnicus of een monteur; Interim People is er op het moment dat de organisatie hulp nodig heeft. We hebben op elk niveau interessante opdrachten bij aansprekende opdrachtgevers. Wat deze bedrijven gemeen hebben is dat ze interessante projecten hebben en de technische kennis van onze “Interim People” goed kunnen gebruiken.


Functie

  • Het maken van een werk- en personeelsplanning voor de monteurs m.b.v. ons ERP systeem
  • De inkoop van technische materialen en diensten en reserveren van materialen
  • Het aanvragen van offertes voor materialen en diensten van derden
  • De bewaking van de voortgang van de werkzaamheden
  • De ondersteuning van het team bij de uitvoering van werkzaamheden, de schriftelijke vastlegging hiervan (zoals: bijhouden van voortgang / rapportages, beschikbaar zijn voor vragen of toelichting)
  • Voorraad- en magazijnbeheer en de inrichting van het magazijn
  • Onderhouden van de documentatie, zoals tekeningen, schema’s en handleidingen

Klinkt als een uitdaging toch??

Aanbod

Techniek is natuurlijk jouw vak en het mooiste wat er is, daar wil je jezelf verder in ontwikkelen.
Dat kan bij Interim people, er zijn volop doorgroeimogelijkheden en interessante projecten om jouw kennis te vergroten. Naast ontwikkelingsmogelijkheden en een mooi uitdagend project wil je natuurlijk ook weten wat dit qua arbeidsvoorwaarden betekend. Deze zijn goed, er is budget voor opleidingen, een pensioenregeling, persoonlijke begeleiding en we denken zeker mee met jouw ontwikkeling.

Bij Interim People en onze klanten gaat het om wat je kan en wat je wil leren…dus… Ben jij op zoek naar een zelfstandige, verantwoordelijke en uitdagende baan, neem contact op met ons!

Sollicitatie

Hans Ruiterkamp | Consultant
h.ruiterkamp@interimpeople.nl
06 – 340 41 421