WERKNEMERS

Interim People biedt jou perspectief voor de toekomst. Wij denken met je mee als het aankomt op jouw vraag naar werk. Binnen ons grote regionale netwerk gaan wij voor jou op zoek naar de best passende projecten. Jouw toekomst staat altijd bij ons centraal.


PERSPECTIEF VOOR DE TOEKOMST

 

Interim People biedt jou een kijkje in de keuken van verschillende vooraanstaande bedrijven in jouw vakgebied. Zo kun jij gedurende een langere periode werken aan een interessant project en kun je je kennisniveau naar een hoger plan tillen met de zekerheid van een detacheringscontract. Met Interim People heb je een mooi perspectief voor de toekomst, wellicht bij het bedrijf waar je het zo naar je zin had! Dat wil jij toch ook?


 

LANGE TERMIJN VISIE

Bij Interim People gaan we echt een verbintenis met je aan en richten we ons samen op serieuze projecten voor een langere termijn. Daarvoor gaat een recruiter uit jouw eigen vakgebied met jou om tafel om helder te krijgen wat jij nu werkelijk wilt en welke plek binnen welk bedrijf perfect bij jou zal passen. Geheel vrijblijvend natuurlijk, de keuze is altijd aan jou.

Ben jij nieuw op de arbeidsmarkt? Dan is dit dé kans om bedrijven te leren kennen, om te ontdekken waar je echt tot je recht komt en om een professional te worden in jouw vak. Ook oudere werkzoekenden profiteren bij Interim People van de zekerheid van een detacheringscontract, terwijl ze hun kennis en ervaring kunnen inzetten bij regionale bedrijven.

Neem contact op