TECHNICIANS WITH AMBITIONS

Krijg een kijkje in de keuken van verschillende vooraanstaande bedrijven in de technische wereld. Zo kun jij gedurende een langere periode werken aan een interessant project en kun je je kennisniveau naar een hoger plan tillen met de zekerheid van een detacheringscontract. Je krijgt de ruimte om te leren wat jij wilt leren!

Ben jij nieuw op de arbeidsmarkt? Dan is dit dé kans om bedrijven te leren kennen, om te ontdekken waar je echt tot je recht komt en om een professional te worden in jouw vak. Ook oudere werkzoekenden profiteren bij Interim People van de zekerheid van een detacheringscontract, terwijl ze hun kennis en ervaring kunnen inzetten.

ACTUELE PROJECTEN

WE SUPPORT TECHNICIANS

Bij Interim People gaan we echt een verbintenis met je aan en richten we ons samen op serieuze projecten voor een langere termijn. Daarvoor gaat een technisch consultant met jou om tafel om helder te krijgen wat jij nu werkelijk wilt en welke plek binnen welk bedrijf perfect bij jou zal passen. Geheel vrijblijvend natuurlijk, de keuze is altijd aan jou.