Vakbekwame Operators – Haaksbergen

<Terug naar alle vacatures

Introductie

Voor het leukste bedrijf in Haaksbergen zijn wij op zoek naar twee gemotiveerde en vakbekwame operators.
Samen met je collega’s in de ploeg zorg je dat de productie vlekkeloos draait en dat de kwaliteit van het product super is. Het betreft een functie waarbij het de bedoeling is dat je in vaste dienst komt.

Interim People = Technicians with Ambitions!
Ben jij op zoek naar een afwisselende technische baan, ben je klaar voor een uitdaging en sta je open om veel nieuwe dingen te leren?

Wij zijn op zoek naar techneuten die houden van afwisseling en een uitdaging niet uit de weg gaan. Onze klanten bestaan uit een gezonde mix van grote internationaal opererende bedrijven en een gedegen selectie van sterke regionaal georiënteerde MKB bedrijven. We hebben dus altijd een passend project voor jou!

Organisatie

Interim People ontzorgt organisaties op het gebied van techniek. Van een productieleider, een ploegchef tot een operator; Interim People is er op het moment dat de organisatie hulp nodig heeft. We hebben op elk niveau interessante opdrachten bij aansprekende opdrachtgevers.

Wat deze bedrijven gemeen hebben is dat ze interessante projecten hebben en de technische kennis van onze “Interim People” goed kunnen gebruiken. Op deze manier hebben we een heel divers aanbod van projecten en zul je altijd een nieuwe uitdaging vinden. Dit alles vraagt wel wat van onze medewerkers. Je moet flexibel en oplossingsgericht ingesteld zijn, uiteraard goede technische kennis in huis hebben maar ook zeker communicatief je mannetje staan!

Aanbod

Techniek is natuurlijk jouw vak en het mooiste wat er is, daar wil je jezelf verder in ontwikkelen.
Dat kan bij Interim people, er zijn volop doorgroeimogelijkheden en interessante projecten om jouw kennis te vergroten. Naast ontwikkelingsmogelijkheden en een mooi uitdagend project wil je natuurlijk ook weten wat dit qua arbeidsvoorwaarden betekend. Deze zijn goed, er is budget voor opleidingen, een pensioenregeling, persoonlijke begeleiding en we denken zeker mee met jouw ontwikkeling.
Bij Interim People gaat het om wat je kan en wat je wil leren…dus… Ben jij op zoek naar een zelfstandige, verantwoordelijke en uitdagende baan, neem contact op met ons!

Sollicitatie

Hans Ruiterkamp | Consultant
h.ruiterkamp@interimpeople.nl
06 – 340 41 421