OK Planner

Jij weet ‘je mannetje’ te staan. Vanzelfsprekend beschik je over uitstekende computer- en typevaardigheden omdat het plannen digitaal gebeurt. En omdat je met veel verschillende patiënten telefonisch in contact komt is het van belang dat je communicatief vaardig bent in zowel de Nederlandse als de Engelse taal. Wisselende werkdruk en het ad hoc karakter van de werkzaamheden zie jij als uitdaging.
Mail mij deze vacature

Wat krijg jij?

  • Een afgeronde MBO (niveau 4) opleiding
  • Minimaal 3 jaar ervaring met het maken van complexe planningen in een zorgomgeving
  • Actuele kennis van de medische terminologie is een pre
  • Goede kennis van de Nederlandse en Engelse taal

Wat heb jij nodig?

  • Een detavast contract van 1 juni 2023 tot en met 31 januari 2024
  • Kans op een vaste aanstelling bij het MST
  • Inschaling volgens FWG 40
  • Salaris tussen € 2134,00 en € 3160,00 obv 36 uur per week
  • Vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering van beiden 8,33%
  • Toegang tot het platform good habitz voor jouw training en ontwikkeling

Wat ga jij doen?

Als medewerker OK planning ben je binnen MST verantwoordelijk voor het gehele OK-planningsproces; vanaf het moment dat de medisch specialisten OK’s aanvragen tot het moment dat patiënten op de OK’s verschijnen. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de spoedopnames die via de Spoedeisende Hulp (SEH) en poli’s worden opgenomen. Je voert de regie over het hele planningsproces en bent hét aanspreekpunt.

Het is jouw uitdaging om, met inachtneming van alle bestaande planningsregels, een zo efficiënt mogelijk gevuld OK programma met zo’n gelijkmatig mogelijke belasting van de kliniek te realiseren.

In jouw rol als medewerker OK planning heb je veel overleg met de SEH, medisch specialisten en de kliniek over aanmelding en plaatsing van patiënten. Richting patiënten ben je het aanspreekpunt en je verstrekt hen zo nodig voorlichtingsmaterialen.

Het regelen van een bed voor een patiënt die via de SEH wordt opgenomen, het administratief screenen van OK patiënten, het inplannen van patiënten en het vrijgeven van vastgestelde OK programma’s zijn dagelijks terugkerende werkzaamheden voor jou.

Wil jij meer weten over deze opdracht of eens sparren over jouw loopbaan?

Ik ga graag met je in gesprek!

Kim Hesp

Jouw nieuwe opdrachtgever

Werken bij Medisch Spectrum Twente (MST) is werken in één van de grootste topklinische ziekenhuizen in Nederland. Samen met ruim 3.800 collega’s werk je vóór en met patiënten in een gastvrije, hoogwaardige en veilige omgeving. MST streeft er naar om medewerkers een prettige werkomgeving te bieden en hen te stimuleren zich verder te ontwikkelen.

Jouw nieuwe collega's

Wil jij meer weten over deze opdracht of eens sparren over jouw loopbaan?

Ik ga graag met je in gesprek!

Kim Hesp

Het sollicitatieproces in het kort

Jouw sollicitatie en CV worden doorgenomen

Binnen 1 werkdag ontvang je van ons een reactie op je sollicitatie.

Maak persoonlijk kennis met de consultant van Interim People

Wij gaan kijken of we een geschikt project voor je hebben.  

Je maakt kennis met jouw mogelijke nieuwe opdrachtgever

Is er een klik en zijn beide partijen positief? 

Gefeliciteerd, dan heb jij een nieuw project!

Vakgenoten keken ook naar..

Zit er momenteel geen project tussen dat jouw aandacht trekt?
Laat dan je cv achter en dan kijken wij of we toch iets voor je kunnen betekenen. Wij zijn altijd op zoek naar nieuw talent!

Management Assistent

Emmen |
32 -
40 uur

Jouw werkzaamheden: Ondersteunen bij het plannen van afspraken Ondersteunen bij het organiseren van (interne) planningen en taken Notuleren tijdens interne vergaderingen (ongeveer...

Allround Planner

Raalte |
38 uur

Binnen deze functie ben je een professionele gesprekspartner voor klanten, zodat hun opdrachten goed verwerkt kunnen worden.Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het...

Administrateur

Enschede |
24 -
32 uur

Als Administrateur binnen dit team ben je verantwoordelijk voor een breed scala aan financiële taken, waaronder: Boekhouding: Je houdt nauwkeurig de financiële...