Storingsmonteur – Rijssen

<Terug naar alle vacatures

Introductie

Een storingsmonteur die zich in een nieuw te vormen technisch team wil gaan bewijzen. Dat is wie wij zoeken!
Binnen deze opdracht ga je bezig met preventief en correctief onderhoud. De functie wordt uitgevoerd in verschoven diensten met 1 keer per 5 weken een nachtdienst.
De toeslag is echter wel drie ploegen terwijl je in een 2+ systeem werkt!

Ben jij een communicatief vaardige techneut die functioneert op mbo niveau en goed kan omgaan met druk? Als je ook nog eens allround inzetbaar bent zou het helemaal mooi zijn!
Onze opdrachtgever is een zelfstandig en gezond bedrijf in de regio, ze zijn actief in een absolute groeimarkt en staan op het punt om de productie faciliteiten uit te breiden.

Organisatie

Wie is Interim People?
Interim People ontzorgt organisaties op het gebied van maintenance vraagstukken. We hebben op elk niveau interessante opdrachten bij diverse aansprekende opdrachtgevers. Hierdoor hebben we een heel divers aanbod van projecten en zul je altijd een nieuwe uitdaging vinden. Dit alles vraagt wel wat van onze medewerkers. Je moet flexibel en oplossingsgericht ingesteld zijn, uiteraard goede technische kennis in huis hebben maar ook zeker communicatief je mannetje staan!

Aanbod

Techniek is natuurlijk jouw vak en het mooiste wat er is, daar wil je jezelf verder in ontwikkelen.
Dat kan bij Interim people, er zijn volop doorgroeimogelijkheden en interessante projecten om jouw kennis te vergroten. Hiernaast ontvang je goede arbeidsvoorwaarden, er is budget voor opleidingen, een pensioenregeling, persoonlijke begeleiding en we denken zeker mee met jouw ontwikkeling.
Bij Interim People gaat het om wat je kan en wat je wil leren…dus… Ben jij op zoek naar een zelfstandige, verantwoordelijke en uitdagende baan, neem contact op met ons!