Storingsmonteur – Amersfoort

<Terug naar alle vacatures

Introductie

Voor een gerenommeerde voedselproducent in het midden van het land zijn wij op zoek naar een ervaren techneut. Iemand die techniek in zijn vingers heeft en graag aan de slag wil binnen een moderne en professionele organisatie.

Ben jij een echte techneut die niet bang is voor uitdagende projecten, ben je communicatief vaardig en sta je je mannetje (of vrouwtje!)?
Bij dit bedrijf ga je aan de slag in een ploegensysteem en kom je te werken in een moderne productie omgeving waar een goed georganiseerde technische dienst zorgt dat alles in bedrijf blijft en dat de kwaliteit van het product gewaarborgd wordt. Je begint op detacheringsbasis, maar het is de bedoeling dat je gaat doorgroeien naar een vaste aanstelling waarbij je in dienst gaat bij de opdrachtgever.

Organisatie

Wie is Interim People?
Interim People ontzorgt organisaties op het gebied van Maintenance. Van hoofd technische dienst tot storings- en onderhoudsmonteurs; we hebben op elk niveau interessante opdrachten bij diverse aansprekende opdrachtgevers. Hierdoor hebben we een heel divers aanbod van projecten en zul je altijd een nieuwe uitdaging vinden. Dit alles vraagt wel wat van onze medewerkers. Je moet flexibel en oplossingsgericht ingesteld zijn, uiteraard goede technische kennis in huis hebben maar ook zeker communicatief je mannetje staan!

Aanbod

Techniek is natuurlijk jouw vak en het mooiste wat er is, daar wil je jezelf verder in ontwikkelen.
Dat kan bij Interim people, er zijn volop doorgroeimogelijkheden en interessante projecten om jouw kennis te vergroten. Hiernaast ontvang je goede arbeidsvoorwaarden, er is budget voor opleidingen, een pensioenregeling, persoonlijke begeleiding en we denken zeker mee met jouw ontwikkeling.
Bij Interim People gaat het om wat je kan en wat je wil leren…dus… Ben jij op zoek naar een zelfstandige, verantwoordelijke en uitdagende baan, neem contact op met ons!