Specialisten in Machinebouw – Hengelo

<Terug naar alle vacatures

Introductie

Technicians with Ambitions!

Ben jij op zoek naar een afwisselende technische baan, ben je klaar voor een uitdaging en sta je open om veel nieuwe dingen te leren? Dan is Interim People de werkgever voor jou!
Wij zijn op zoek naar techneuten die houden van afwisseling en een uitdaging niet uit de weg gaan. Onze klanten bestaan uit een gezonde mix van grote internationaal opererende bedrijven en een gedegen selectie van sterke regionaal georiënteerde MKB bedrijven. We hebben dus altijd een passend project voor jou!

Organisatie

Wie wij zijn?
Interim People ontzorgt organisaties op het gebied van machinebouw. Van een engineer, een projectleider, een monteur of een assemblage medewerker; Interim People is er op het moment dat de organisatie hulp nodig heeft.
We hebben op elk niveau interessante opdrachten bij aansprekende opdrachtgevers.

Wat deze bedrijven gemeen hebben is dat ze interessante projecten hebben en de technische kennis van onze “Interim People” goed kunnen gebruiken. Op deze manier hebben we een heel divers aanbod van projecten en zul je altijd een nieuwe uitdaging vinden. Dit alles vraagt wel wat van onze medewerkers. Je moet flexibel en oplossingsgericht ingesteld zijn, uiteraard goede technische kennis in huis hebben maar ook zeker communicatief je mannetje staan!

Aanbod

Techniek is natuurlijk jouw vak en het mooiste wat er is, daar wil je jezelf verder in ontwikkelen.

Dat kan bij Interim people, er zijn volop doorgroeimogelijkheden en interessante projecten om jouw kennis te vergroten. Naast ontwikkelingsmogelijkheden en een mooi uitdagend project wil je natuurlijk ook weten wat dit qua arbeidsvoorwaarden betekend. Deze zijn goed, er is budget voor opleidingen, een pensioenregeling, persoonlijke begeleiding en we denken zeker mee met jouw ontwikkeling.

Bij Interim People gaat het om wat je kan en wat je wil leren…dus… Ben jij op zoek naar een zelfstandige, verantwoordelijke en uitdagende baan, neem contact op met ons!

Sollicitatie

Hans Ruiterkamp | Consultant
h.ruiterkamp@interimpeople.nl
06 – 340 41 421