QC Medewerker – Hengelo

<Terug naar alle vacatures

Introductie

Als QC Medewerker / Eindtester ben jij verantwoordelijk voor alle machines die de deur uitgaan bij onze gerenommeerder opdrachtgever. Je controleert de kwaliteit en de documentatie, controleert de specs én zorgt dat de machines piekfijn de deur uitgaat!

Organisatie

Technicians with Ambitions!
Ben jij op zoek naar een afwisselende technische baan, ben je klaar voor een uitdaging en sta je open om veel nieuwe dingen te leren? Dan is Interim People de werkgever voor jou!
Wij zijn op zoek naar techneuten die houden van afwisseling en een uitdaging niet uit de weg gaan. Onze klanten bestaan uit een gezonde mix van grote internationaal opererende bedrijven en een gedegen selectie van sterke regionaal georiënteerde MKB bedrijven. We hebben dus altijd een passend project voor jou!

Aanbod

Techniek is natuurlijk jouw vak en het mooiste wat er is, daar wil je jezelf verder in ontwikkelen.
Dat kan bij Interim people, er zijn volop doorgroeimogelijkheden en interessante projecten om jouw kennis te vergroten. Naast ontwikkelingsmogelijkheden en een mooi uitdagend project wil je natuurlijk ook weten wat dit qua arbeidsvoorwaarden betekend. Deze zijn goed, er is budget voor opleidingen, een pensioenregeling, persoonlijke begeleiding en we denken zeker mee met jouw ontwikkeling.
Bij Interim People en onze klanten gaat het om wat je kan en wat je wil leren…dus… Ben jij op zoek naar een zelfstandige, verantwoordelijke en uitdagende baan, neem contact op met ons!

Sollicitatie

Hans Ruiterkamp | Consultant
h.ruiterkamp@interimpeople.nl
06 – 340 41 421