OVER ONS

Interim People is een detacheringsbureau van professionals op maat. Jouw vraag staat daarom altijd bij ons centraal. Wij zijn gevestigd in Hengelo en wij hebben een groot netwerk van veel interessante bedrijven in de regio.


INTERIM PEOPLE

 

Interim People heeft voelsprieten bij veel interessante bedrijven in de regio. Daar profiteer jij als werknemer van! Wat we jou bieden? Interessante projecten op MBO-niveau, bij mooie bedrijven waar wij een langdurige relatie mee hebben en waar jij je kunt ontplooien. Dit op basis van een detacheringscontract en in de volgende vakgebieden: techniek, IT, procestechniek, kwaliteit, inkoop & logistiek, financiën en zorg.

Maak kennis met ons Team!
 

OPRECHTE AANDACHT

Bij ons spreek je altijd direct met een recruiter die jouw vak verstaat en dus ook de bijbehorende vaktaal. Dat praat een stuk makkelijker en schakelt een stuk sneller in vergelijking met de gemiddelde sollicitatieprocedure. Oprechte aandacht voor jou dus. Zo vinden we voor jou een plek waar je helemaal tot je recht komt én helpen we bedrijven aan specialisten die bij hen passen.

Neem contact op