OPDRACHTGEVERS

Interim People helpt jou aan professionals binnen de vakgebieden techniek, IT, procestechniek, kwaliteit, inkoop & logistiek en financiën. Of er binnen jouw bedrijf nou een vraag is naar expertise, capaciteit of naar beide, wij vinden altijd de juiste specialist(en) voor jou.


WIJ VINDEN DE JUISTE SPECIALIST

 

Op zoek naar een tijdelijke aanvulling van je personeel om pieken in jouw organisatie op te vangen of extra kennis in huis te halen? Wil je een specifieke opdracht tot een succes brengen of wil je je personeel tijdelijk vervangen? Of er binnen jouw bedrijf nou vraag is naar expertise, capaciteit of naar beide. Wij van Interim People vinden altijd de juiste specialist(en) voor je. Wij werken vanzelfsprekend met het SNA-keurmerk en het keurmerk NEN 4400-1. Dat maakt dat Interim People een partner is zonder enig financieel risico.


 

EXPERTISE OP MAAT

Bij ons praat je met een recruiter die helemaal thuis is in het vakgebied waarin jij versterking zoekt. Deze recruiter heeft altijd actuele vakkennis en spreekt de vaktaal. Bovendien weet hij precies waarmee jij werkelijk geholpen bent en krijgt hij de kwaliteiten van de kandidaten snel boven water. Hij voelt haarfijn aan welke persoon uitstekend zal matchen met jouw bedrijf zodat er uitsluitend passende specialisten voor jou worden geselecteerd. Interim People werkt met een goed gevulde database, vol gedreven mensen die hun vak verstaan.

Neem gerust contact met ons op, we zijn je graag van dienst.

Neem contact op