Monteur Technische Dienst – Enschede

<Terug naar alle vacatures

Introductie

Technische kennis, eigen initiatief én flexibiliteit.
Bezit jij dit?

Wij zijn op zoek naar een Monteur Technische Dienst die onderdelen weet te maken vanaf tekening én vanaf voorbeeld. Daarnaast ga je meehelpen in het onderhoud van het machinepark en assisteren bij het verhelpen van storingen.
Het productieproces wordt altijd geoptimaliseerd en/of verbeterd, hier mag jij een actieve bijdrage aanleveren! Kom maar met jouw ideeën en oplossingen!

Je komt terecht in een nuchter, no-nonsens, divers en open team. Binnen het team krijg jij de mogelijkheid en de ruimte om je verder te ontwikkelen. Daarom zoeken we ook echt iemand die door middel van een opleiding / cursus zijn of haar kennis wil uitbreiden.

Organisatie

Wie is Interim People?
Interim People ontzorgt organisaties op het gebied van machinebouw. We hebben op elk niveau interessante opdrachten bij diverse aansprekende opdrachtgevers. Hierdoor hebben we een heel divers aanbod van projecten en zul je altijd een nieuwe uitdaging vinden. Dit alles vraagt wel wat van onze medewerkers. Je moet flexibel en oplossingsgericht ingesteld zijn, uiteraard goede technische kennis in huis hebben maar ook zeker communicatief je mannetje staan!

Functie eisen

  • Ervaring in een soortgelijke functie
  • MBO opleiding in de richting van metaal
  • Kennis van de lasprocessen MIG/MAG en TIG
  • Kennis van hydrauliek, pneumatiek en/of elektrotechniek
  • Kennis en ervaring met verspaningsmachines (draaien/freezen) is een pré

Jij hebt de kennis en kunde om jouw werkzaamheden uiteindelijk zelfstandig uit te voeren.

Aanbod

Techniek is natuurlijk jouw vak en het mooiste wat er is, daar wil je jezelf verder in ontwikkelen.
Dat kan bij Interim people, er zijn volop doorgroeimogelijkheden en interessante projecten om jouw kennis te vergroten. Hiernaast ontvang je goede arbeidsvoorwaarden, er is budget voor opleidingen, een pensioenregeling, persoonlijke begeleiding en we denken zeker mee met jouw ontwikkeling.
Bij Interim People gaat het om wat je kan en wat je wil leren…dus… Ben jij op zoek naar een zelfstandige, verantwoordelijke en uitdagende baan, neem contact op met ons!

Sollicitatie

Hans Ruiterkamp
h.ruiterkamp@interimpeople.nl
074 – 349 40 74