Mechanisch Storingsmonteur – Amersfoort

<Terug naar alle vacatures

Introductie

Eén van de bekendste bedrijven in Nederland is op zoek naar een ervaren mechanisch monteur.
Als Mechanisch Storingsmonteur kom je te werken in een mooie fabriek en in een nog mooier team. De werkzaamheden vinden plaats in drie ploegen. Het is zonder twijfel 1 van de leukste bedrijven in de regio, zowel op technisch gebied als op menselijk gebied. Onze klant is op zoek naar iemand die na de detacheringsperiode in vaste dienst wil komen bij hun.

Organisatie

Technicians with Ambitions!
Ben jij op zoek naar een afwisselende technische baan, ben je klaar voor een uitdaging en sta je open om veel nieuwe dingen te leren? Dan is Interim People de werkgever voor jou!

Wij zijn op zoek naar techneuten die houden van afwisseling en een uitdaging niet uit de weg gaan. Onze klanten bestaan uit een gezonde mix van grote internationaal opererende bedrijven en een gedegen selectie van sterke regionaal georiënteerde MKB bedrijven. We hebben dus altijd een passend project voor jou!

Aanbod

Techniek is natuurlijk jouw vak en het mooiste wat er is, daar wil je jezelf verder in ontwikkelen.
Dat kan bij Interim people, er zijn volop doorgroeimogelijkheden en interessante projecten om jouw kennis te vergroten. Naast ontwikkelingsmogelijkheden en een mooi uitdagend project wil je natuurlijk ook weten wat dit qua arbeidsvoorwaarden betekend. Deze zijn goed, er is budget voor opleidingen, een pensioenregeling, persoonlijke begeleiding en we denken zeker mee met jouw ontwikkeling.
Bij Interim People en onze klanten gaat het om wat je kan en wat je wil leren…dus… Ben jij op zoek naar een zelfstandige, verantwoordelijke en uitdagende baan, neem contact op met ons!

Sollicitatie

Hans Ruiterkamp | Consultant
h.ruiterkamp@interimpeople.nl
06 – 340 41 421