Lasser – Enschede

<Terug naar alle vacatures

Introductie

Als Lasser ga jij diverse staalconstructies zelfstandig samenstellen en af lassen. Jij bent verantwoordelijk voor de kwaliteit van de las en de afwerking hiervan en je werkt hierbij vanaf technische tekeningen.
Het is dus wel zaak dat je ervaren bent in het lezen van dergelijke tekeningen. Je gaat zelfstandig constructie- en bankwerkzaamheden uitvoeren. Hiervoor is het handig als je enige jaren (zo’n 3 tot 5 jaar) aan relevante werkervaring als MIG/MAG niveau 1/2 en TIG (staal/RVS) niveau 1/2 – lasser hebt. Minimaal heb je een afgeronde LTS/MBO Metaaltechniek of een gelijksoortige opleiding gevolgd en afgerond.

Met jouw technische inzicht kun je zowel in teamverband als zelfstandig werken. Als lasser krijg je naast het laswerk ook de mogelijkheid om andere bankwerkzaamheden uit te voeren. Een mooie kans voor iemand die flexibel ingesteld is! Het bedrijf waar je terecht komt is een zelfstandige machinebouwer die zijn eigen machines, bedenkt, bouwt en verkoopt. Het is een bedrijf waar collegialiteit bovenaan staat en waar men graag vooruit wil en wil groeien!

Organisatie

Wie is Interim People?
Interim People ontzorgt organisaties op het gebied van machinebouw. Op elk niveau hebben we interessante opdrachten bij diverse aansprekende opdrachtgevers. Hierdoor hebben we een heel divers aanbod van projecten en zul je altijd een nieuwe uitdaging vinden. Dit alles vraagt wel wat van onze medewerkers. Je moet flexibel en oplossingsgericht ingesteld zijn, uiteraard goede technische kennis in huis hebben maar ook zeker communicatief je mannetje staan!

Aanbod

Techniek is natuurlijk jouw vak en het mooiste wat er is, daar wil je jezelf verder in ontwikkelen.
Dat kan bij Interim people, er zijn volop doorgroeimogelijkheden en interessante projecten om jouw kennis te vergroten. Hiernaast ontvang je goede arbeidsvoorwaarden, er is budget voor opleidingen, een pensioenregeling, persoonlijke begeleiding en we denken zeker mee met jouw ontwikkeling.
Bij Interim People gaat het om wat je kan en wat je wil leren…dus… Ben jij op zoek naar een zelfstandige, verantwoordelijke en uitdagende baan, neem contact op met ons!

Sollicitatie

Hans Ruiterkamp
06 – 340 41 421