Gereedschapmaker – Borne

<Terug naar alle vacatures

Functie

Ga nu aan de slag als Gereedschapmaker bij een vooruitstrevend bedrijf in de metaaltechniek in Borne. Als gereedschapmaker vervaardig je samen met je team matrijzen, snijplaten, profielboren en andere gereedschappen. Je werkt met diverse conventionele en CNC gestuurde verspaningsmachines. Het team gereedschapsmakers dragen gezamenlijk zorg voor de vervaardiging en het herstellen van (onderdelen van) gereedschappen. In een 2-ploegensysteem zijn jullie samen verantwoordelijk voor het tijdig produceren of herstellen van deze gereedschappen.

Wat krijg jij ervoor terug?
Je krijgt een beloning volgens de CAO Metalectro. Daarnaast kom je in een team en bedrijf waar samenwerken, iets voor elkaar over hebben, familiegevoel en collegialiteit centraal staan. En waar ruimte en behoefte is aan vakmanschap en mensen met ambitie!

Functie eisen

  • Opleidingsniveau werktuigbouwkunde MBO+ (BOL/BBL niveau 4) of gelijkwaardig
  • 3 tot 5 jaar relevante fijn mechanische werkervaring is een pre
  • Bij voorkeur ervaring in het vervaardigen van gereedschappen, of anderzijds ervaring in het zelfstandig vervaardigen van complexe producten door middel van diverse verspanende machines
  • Ervaring in CNC programmeren (Fanuc, Heidenhain) is een pre

Jij bent:

  • gedisciplineerd, nauwkeurig en analytisch
  • in staat om zowel zelfstandig als in teamverband werken
  • bereid om in een 2-ploegensysteem te werken

Aanbod

Technicians with Ambitions!
Ben jij op zoek naar een afwisselende technische baan, ben je klaar voor een uitdaging en sta je open om veel nieuwe dingen te leren? Dan is Interim People de werkgever voor jou! Techniek is natuurlijk jouw vak en het mooiste wat er is, daar wil je jezelf verder in ontwikkelen. Dat kan bij Interim people, er zijn volop doorgroeimogelijkheden en interessante projecten om jouw kennis te vergroten. Naast ontwikkelingsmogelijkheden en een mooi uitdagend project wil je natuurlijk ook weten wat dit qua arbeidsvoorwaarden betekend. Deze zijn goed, er is budget voor opleidingen, een pensioenregeling, persoonlijke begeleiding en we denken zeker mee met jouw ontwikkeling.

Bij Interim People gaat het om wat je kan en wat je wil leren…dus… Ben jij op zoek naar een zelfstandige, verantwoordelijke en uitdagende baan, neem contact op met ons!

Inlichtingen

Hans Ruiterkamp | Consultant
h.ruiterkamp@interimpeople.nl
06 – 340 41 421